Skal till iPhone 12, vad ska jag välja?

Hur tycker ni att man ska tänka gällande mobilskal? Med denna fråga ställd så vill jag ändå påpeka att jag inte har särskilt höga förväntningar. Varför skulle ni veta mer om sådant än vad jag vet? Fördelen med att ha en hel del följare är förstås att det är större sannolikhet att jag träffar rätt någonstans. Om det finns någon som känner sig kunnig kan jag förtydliga: Jag letar efter skal för iPhone 12. Sådana måste det väl finnas en jävla massa av, eller?

Jag har försökt läsa på om skal till iPhone 12 nu. Det skadar inte att ha lite kött på benen innan ett sådant köp förstås. Nu när jag skriver detta inser jag hur otroligt påverkad jag är av min pappa som tyvärr har gått ur tiden. Det där är exakt vad han skulle kunna ha sagt. Hur som helst, nu ska jag inte gå ifrån ämnet. Är det någon av er som kan något utöver det vanliga om skal till iPhone 12? Är det någon särskilt man ska tänka på, om skal generellt sett eller om just iPhone 12 som skalbärare? Jag är tacksam för alla insikter ni kan dela med er av.

För övrigt så var det en del jag hittade när jag googlade på iPhone 12-skal. Nämligen några olika riktlinjer som man kan tänka på när man letar efter sådant. Enligt någon var det första man skulle fundera över materialet på skalet till sin iPhone 12. Alltså vilken typ av mobilskal ville man införskaffa?

Tro det eller ej men min erfarenhet av skal till iPhone 12, eller någon mobil för den delen, är väldigt ringa. Jag har haft en gammal mobiltelefon länge innan jag till slut gick över till smartphone. Även när det skedde så ville jag inte riktigt veta av den. Den låg mest där. Jag brydde mig inte om att skydda den. Det fanns liksom ingen poäng eftersom inget skulle skada den när den låg i byrålådan.

Nu har det däremot blivit ändring. Även om det tog mig ca ett decennium längre att förstå fördelarna med smartphone så blev det dags. Nu letar jag efter skal till iPhone 12 och jag är ganska säker på att jag vill ha ett silikonskal. De verkar vara ganska billiga men ändå skydda oerhört bra. Det ante mig egentligen. Vilken typ av motiv eller färg det ska vara på skalet till min iPhone 12 bryr jag mig mindre om. Jag antar att jag kommer att skaffa det skal som är billigast för stunden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *