FAQ om min budbil i Jönköping

Intresset väcktes sannerligen. Jag talar om intresset för mitt förflutna. Mer precist talar jag om intresset för min budbil i Jönköping. Eller ja, kanske inte för bilen per se men för den tid då jag arbetade med det i alla fall. Det var en fin tid, och jag berättade därför om det för ett par veckor sedan. Frågorna har inte låtit vänta på sig. Många vill veta mer om detta, hur det kom sig att jag arbetade med budbil i Jönköping, hur det var osv.

Jag tänker att jag nu ska ställa och svara på några av de vanligaste frågorna jag fått om jobbet med budbil i Jönköping. Ställ gärna fler frågor så lovar jag att återkomma strax igen!

När körde du budbil i Jönköping? 

Galet nog är det nu 11 år sedan. Det känns konstigt att det var så längesen. Jag minns exakt känslan av att köra den där budbilen i Jönköping, dag ut och dag in, gata upp och ner. Jag minns kollegorna, företaget, kunderna (inte minst) och – ja, känslan överlag. Sådan känsla har jag inte för saker som skett för bara någon vecka sedan. Jag antar att jag trivdes bra. Vilket leder mig in på nästa fråga.

Var det kul att köra budbil i Jönköping?

Ja, det var verkligen det! Jag kommer från Jönköping från början så det fanns inte riktigt någon startsträcka när det gällde budbils-körandet. Det var bara att trampa på gasen och köra ut vad det nu var som skulle köras ut.

Vad levererade du?

Vad levererade jag inte? Jag kan inte riktigt känna att det var något jag inte levererade. Eller ja, eftersom jag inte hade särskilt licens för budbil i Jönköping så fanns det extremt farlig last som bara kollegor fick köra. Jag tänkte att jag skulle utöka min licens för att få köra sådant också. Men sedan kom livet emellan och jag bestämde mig för att börja plugga.

Skulle du kunna jobba med budbil i Jönköping igen?

Nja, jag bor ju inte i staden längre så det blir lite svårt. Kanske inte i Jönköping därför, men gärna budbil överlag. Det skulle vara kul. Men då får det gärna bli i min nuvarande stad, så att jag slipper pendlingen.

Fler frågor?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *